Vervoer motoren

Beladen motorkratAls u kiest voor vervoer van Motoren met Santi Transport dan worden de motoren vervoerd op kratten met een afmeting van 2.10m x 0.80m x 1.25m. Voor het laden van de Motoren zijn per Event verschillende opstapplaatsen mogelijk. Op deze plaatsen kunt u uw motor inleveren en op de krat plaatsen, samen met de andere materialen die u graag meeneemt. Alles wat binnen de afmetingen van de krat past kan en mag mee.  Schade ontstaan door wrijving tijdens het transport valt niet binnen de verzekering. Let daarom goed op hoe u de krat bepakt als u dit graag zelf wil doen. Bij twijfel is Marcel (chauffeur en eigenaar van Santi) aanwezig om u te helpen. Bij elke krat zitten standaard vier sjorbanden. Heeft u er meer nodig, vergeet deze dan niet mee te nemen. Ook heeft Santi altijd extra sjorbanden bij die u kunt kopen voor een schappelijke prijs.

De krat wordt vervolgens ingesealt, zodat uw spullen keurig bij elkaar blijven en deze niet kunnen beschadigenKrat in folie.

Voor verzekering van de motoren tijdens transport zie verzekering. De motorkratten worden geladen in een trailer door middel van een kooiaap. (meeloop heftruck) Deze past in een speciale contsructie achter op de oplegger en reist met het transport mee, zodat de motoren ten alle tijde snel en correct geladen en gelost kunnen worden.
Wilt u meer spullen meenemen maar past dit niet op èèn krat dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen in de vervoersovereenkomst. U kunt, ook samen met meerdere mensen kratruimte bijhuren om kosten te besparen. U kunt dit wel onderling regelen, zodat u bij Santi middels het formulier: Vervoersovereenkomst, bijvoorbeeld een krat extra kan huren.