49 gedachten over “Gastenboek”

  1. Het vinden van een transporteur die 12 Harley’s naar Brindisi in Zuid Italië kon en wilde brengen viel niet mee maar gelukkig kwam ik bij Marcel van Santi uit! Santi dacht gelijk met me mee en regelde alles perfect! Op een afgesproken plaats in ’t Gooi stonden alle Santi motorpallets keurig op een rij klaar waar we de motoren onmiddellijk op konden rijden. Na het vastzetten met spanbanden worden ze met een heftruck 1 voor 1 in de oplegger geladen waarna ze ook weer worden vastgezet.
    Wij vlogen naar Brindisi waar Santi onze motoren op een kleine 10 minuten lopen van het vliegveld klaar had staan en we onmiddellijk konden gaan rijden.
    Na een mooie trip door de hak van de laars en Sicilië eindigde onze trip zaterdagmiddag in Bari waar Marcel alweer klaar stond met de motorpallets en de motoren weer vlot geladen werden voor de terugreis. En woensdagochtend staan de motoren weer klaar in ’t Gooi!
    Voor mij is er nog maar 1 motortransporteur en dat is Santi! Dank voor alle goede zorgen!

    Beantwoorden
  2. Geweldige en snelle service, meer kunnen we er niet van maken.
    Al binnen een dag werden de motoren op transport gezet en een paar dagen later netjes afgeleverd.
    We kunnen iedereen transport met Santi aanraden.

    Beantwoorden
  3. Een motorreis om over naar huis te schrijven!
    Twee weken toeren in Baskenland, Navarra la Rioja, Noord-Spanje. Gezien de beperkte tijd is mijn motor op transport gegaan bij Santi! Een Brabantse “Spanjaard” die weet hoe zo’n reis nog comfortabeler kan worden ondernomen. In goede afstemming is mijn Suzuki V-strom vlakbij Bilbao afgeleverden ook weer opgehaald. Door zelf motor te rijden is het transport met beleid uitgevoerd! Dank voor de goede service, ik ga me in de toekomst weerbij jou melden!

    Beantwoorden
  4. Wat voor velen een onmogelijke opdracht was – een motor ophalen in Spanje in volle coronatijd – dat werd door Santi transport heel netjes geregeld. Super blij dat ik al mijn spullen terug heb. En het werd nog aan huis geleverd ook. Dankjewel Marcel en Joost om dit alles in orde te brengen. Jullie hebben deze belg zeer blij gemaakt. En nu maar racen hier in ons belgenlandje tot op het moment dat de grenzen ook voor ons weer openen

    Beantwoorden
  5. Marcel, hartelijk bedankt voor het op een keurige manier vervoeren naar Malaga.
    Alle spullen, koffers, tas en gitaar waren keurig aangekomen.
    Blij met je.

    Beantwoorden
  6. I visited the Jerez circuit (south Spain) this fall. Marcel did a great job transporting my bike from Germany, even organizing the delivery to my front door when the event was over! I can definitely recommend them, very professional and friendly. They took very good care of my bike and the delivery was quick and hassle free.

    Beantwoorden
  7. Hallo Marcel,

    de motoren zijn prima vervoerd, daar ging het uiteindelijk om. Alles keurig volgens afspraak en schadevrij.
    Jouw persoonlijke aanpak en afhandeling zijn erg plezierig.

    Je hebt het goed voor elkaar met een mooi bedrijf én natuurlijk de mooie, zuinige en betrouwbare DAF.
    Prachtige foto’s op mooie locaties.

    Ik wens je veel succes en we gaan elkaar zeker vaker zien.

    met vriendelijke groet,

    Sjef.

    Beantwoorden
  8. Ik ben net verhuisd van Girona naar Nederland en moest mijn motor nog gaan verhuizen en ik dacht hoe ga ik dat doen?! Santi transport was de beste oplossing!! Binnen een week alles geregeld en mjjn motor was weer in Nederland. Perfect hoe alles is verlopen, snelle en goede service. Santi transport is een echte aanrader! Marcel, bedankt voor alles! Mocht ik weer die kant op willen met de motor, dan neem ik gelijk contact op 🙂
    Groetjes,
    Widisha

    Beantwoorden
  9. Van 7 t/m 15 september 2018 met een groep van 28 motoren en een trike in groepjes door Spanje en Portugal gekoerst. Vertrek uit Girona waar Marcel de motoren en de trike al keurig had klaargezet. Op de 15e weer ingeladen in Porto, na een heerlijke vakantie. Perfect en betrouwbaar transport, Santi is TOP, Marcel een geweldige en hardwerkende man. We zullen er zeker weer gebruik van maken.
    Marcel, bedankt voor de goede zorgen.

    Beantwoorden
  10. Net terug van een fantastische vakantie aan de Costa Daurada. Wat een heerlijk gebied om motor te rijden! Onze vouwwagen 10 stappen van de zee en daarnaast stonden onze motoren te glimmen. Dus veel campinggasten vroegen zich af hoe wij dat voor elkaar gekregen hadden. Dan vertelden wij met een goed gevoel dat toen wij één dag op de camping waren Marcel een berichtje stuurde: over een half uur kom ik langs de camping met de truck (op weg naar Malaga). Wij liepen naar de weg en pakten vervolgens onze perfect ingekratte motoren aan en reden zo de camping op. En na een paar weken genieten werden ze weer keurig opgehaald. Geweldige ervaring!

    Beantwoorden
  11. Marcel bedankt voor de goede service!
    De motoren stonden keurig klaar en 2 uur na de landing zaten we er al op.
    De vakantie begon al bij het inleveren, ontspannen en de tussendoor foto’s/locaties zijn gewaardeerd!
    Zeker voor herhaling vatbaar.

    Koen

    Beantwoorden
  12. Ook wij zijn erg tevreden over de manier waarop onze motors naar Girona zijn vervoerd door SANTI MOTORTRANSPORT. Goeie communicatie op tijd en correct. Wij hebben altijd met de auto/motor slaaptrein gereisd. Maar dit is beter.
    Het is zeker voor herhaling vatbaar. Graag worden wij op de hoogte gehouden met de eventuele nieuwe bestemmingen en vertrek data.

    Beantwoorden
  13. Wat een geweldige service hebben jullie mij verleend. De motor thuis opgehaald, afgeleverd in Madrid. Ik kreeg pannen met de Harley. Die is gestopt in de buurt van La Coruna. Ik heb de volgende dag jullie gebeld met de vraag of het mogelijk was de motor daar op te halen. Twee dagen later waren jullie daar en hebben jullie de motor meegenomen en afgeleverd bij het reparatieadres is Bavel. Hartstikke geweldig! Ik ga jullie in ieder geval aan iedereen aanbevelen.

    Beantwoorden
  14. Hallo Marcel

    Hartelijk dank voor de inspanning om mijn motor netjes verzorgd op en neer naar Bilbao te transporteren, helemaal prima verlopen!

    Was gezellig om met je te buurten, en alle informatie te krijgen, ik wens je heel veel succes toe met alle transporten.

    Ik zal volgend jaar proberen mijn vrienden ook het transport door jou te laten verzorgen.

    Dus mensen zoeken jullie een betrouwbare motorfiets transporteur, motorliefhebber, met een klant is koning filosofie, kies dan voor Santi transport!

    Beantwoorden
  15. Had behoefte aan motor transport naar zuid Frankrijk.
    Kwam al snel bij Santi.nl uit. aardige man voor wie de klant nog koning is.
    Is de motor gaan ophalen en heeft deze een weekje later netjes bezorgt.
    Je merkt dat hij liefhebber is, begrijpt je wensen en kent de mogelijkheden.
    Helemaal Top

    Beantwoorden
  16. Net terug uit de Pyreneeën. Fantastische week gehad vol heerlijke stuurpret in deze waanzinnige omgeving. Wel eens meegemaakt dat je meer motorrijders dan auto’s tegen bent gekomen op de weg? WIj wel. Voor het eerst de motoren door Marcel weg laten brengen en geloof me dat mag hij vaker doen. Wat een luxe. Naar de bestemming (Girona) toevliegen en dan staat de brommer al klaar dus direct de heerlijke stuurwegen op. Marcel is een topgozer die met de motoren omgaat alsof ze van hem zelf zijn. Mijn maat en ik willen niet anders meer. Hoe meer bestemmingen Marcel gaat kiezen hoe beter. We gaan ze de komende jaren allemaal bezoeken. Wat een ontdekking. Hadden we veel eerder moeten doen. Die klote snelwegen vermijden en elk beschikbaar uur gebruiken voor dolle stuurpret. Heerlijk. En bij terugkomst mazzel want twee dagen later zaten we al weer op onze motors!

    Beantwoorden
  17. Beste Marcel , beste Joost ,
    Jullie hebben een prima job geleverd en alles ‘just in time ‘ geleverd .maatwerk !
    4 motoren in de bus en netjes en zonder enig krasje afgeleverd in Pisa ,Italië .weekje bochten pikken op Corsica en weer terug naar Pisa .terugreis ook prima gelopen en alles snel weer thuis .
    Tot de volgende reis !

    Beantwoorden
  18. Vandaag de prachtige motor afgeleverd gekregen conform afspraak én meer. Santi is enkele weken hiervoor naar Madrid gereden om een motor op te halen, bleek oplichting te zijn. Marcel heeft aangifte gedaan, mij op de hoogte gebracht én twee weken later naar Duitsland gereden om de andere motor op te halen.

    Super super super super service!!!!!!!!

    Beantwoorden
  19. April 2016, vliegen morgen achter onze motoren aan, Santi heeft ze voor ons even naar Toulouse gebracht.
    Willen Marcel nu al bedanken voor de goede service en rijden ze deze week weer terug naar Friesland.
    Groet van MM2016.

    Beantwoorden
  20. Ha die Marcel, Nogmaals dank voor de goede zorgen. Het transport naar Cartagena was weer top geregeld. Net even dat beetje extra, de motor inpakken voor de terugreis op de aanhanger, wordt zeer gewaardeerd.
    Tot volgend jaar.

    Beantwoorden
  21. Ha die Marcel, langs deze weg nogmaals mijn grote dank voor de absolute topverzorging van het motortransport en natuurlijk de gezellige tijd in de pitbox en m.n. ook daarbuiten!! Het was weer top. Motortje inmiddels ook weer door jou in Nl afgeleverd en ikzelf zit sinds vandaag ook weer in de kou…. Hopelijk zien we elkaar volgend seizoen wat vaker ;-). Groet uit Dongen

    Beantwoorden
  22. gisteren terug gekomen van onze motorreis in de picos spanje met SADS.nl
    hadden we vergeten de huissleutel uit de topkoffer te halen.
    met marcel gebeld waar en hoe laat hij de grens bij nederland over zou steken.
    was bij meer/hazeldonk. daar afgesproken om even te stoppen bij de benzinepomp, en konden we daar de topkoffer met huissleutel even uitladen.kwam qua tijd perfect uit, maar vond het toch erg tof dat marcel even de tijd nam om te stoppen daar.top geregeld !!
    alsnog bedankt marcel.

    Beantwoorden
  23. De motoren stonden al keurig klaar bij het hotel in Alghero op Sardinie en het weer inladen is door Jos voortreffelijk geregeld.
    Het materiaal was splinternieuw en de motoren werden prima vastgezet. Hebben we wel eens slechter meegemaakt!! Vol bewondering naar Jos gekeken toen die, als slangenmens,onder de cilinder van de 1200GS moest doorkruipen. Dat hadden wij nou zeker niet gered!

    Beantwoorden
  24. Ik was in de Dolomieten in panne gevallen met de motor, en toevallig moest Santi 2 dagen later in de buurt motoren gaan ophalen en kon de mijne met hen mee naar huis. Heel erg bedankt Marcel en Joost om ervoor te zorgen dat de CBR weer veilig in mijn garage staat 🙂

    Beantwoorden
  25. Hoi Marcel , echt super bedankt voor de goede service, al drie jaar breng je elke keer de motor weer veilig heen en terug, en dit jaar heb je zelfs nadat we nog de kinderwagen vergeten waren deze super snel nagestuurd. We kunnen niet anders zeggen dan dat we super blij met marcel zijn.

    Altijd vrolijk en in voor een babbel en goed meedenkend met het krat inladen.

    Groetjes,
    Familie Smit

    Beantwoorden
  26. Hallo Santiman,
    Ik wil jou namens de hele groep en dat zijn er toch 16 bedanken voor het goede motortransport van onze harley’s naar Málaga en retour vanuit Alicante terug naar Middelbeers.
    Alles is vlot en volgens planning verlopen de ontvangst in Middelbeers met koffie en cake is echte Brabantse gastvrijheid.
    Het vervoer op jouw speciale stalen inkratpallets werkt snel en betrouwbaar.
    Onze motoren zijn allemaal perfect vervoerd.
    We verheugen ons allemaal alweer op de volgende reis van het volgend jaar, hou de datum maar alvast vrij
    Veel truck en motorplezier dit jaar en tot gauw.

    Beantwoorden
  27. Prima service Santi!
    Nadat we zelf afgelopen woensdag weer terug waren in Nederland, kwam vandaag de Suzuki weer terug uit Frankrijk. Er was afgesproken dat we deze zaterdagochtend in Middelbeers zouden ophalen, maar in de loop van de dag kregen we een telefoontje met de vraag of het erg was als de machine vandaag (vrijdag) al in Volendam zou worden afgeleverd.

    Tegen het einde van de middag stopte er een busje van Santi bij ons in de straat en kregen we de machine netjes terug zoals we hem in de pitbox hadden achter gelaten. Het was voor ons de eerste keer dat we een machine op transport hadden gezet, maar zeker niet voor de laatste keer.

    Marcel van de Sande hartelijk dank voor de goede zorgen, je staat op ons lijstje voor de volgende keer!

    Beantwoorden
  28. Goedendag Marcel,

    Het was wel even opkijken toen we de motoren moesten achterlaten in de grote loods, maar je hebt ons vertrouwen zeker gewonnen! Het ontvangst met “koek en zopie” was top.

    Kan niet anders zeggen dan dat je je vak goed verstaat en onze motoren in perfecte staat heb getransporteerd naar en van Cartagea. Helemaal de terugreis toen je de motoren zelfs tot in mijn garage heb afgeleverd!

    We kijken uit naar de volgende racedagen.

    Bedankt voor de goede zorgen en service.

    Groet,

    Ewout en Kees

    Beantwoorden
  29. Marcel,

    Hartstikke bedankt voor de goede zorgen voor mijn motor voor, tijdens en na het transport naar en vanaf Cartagena. Je waterkoker heb ik veel gebruikt om een bakkie thee te doen tussen de racesessies door.
    Ik vond het erg fideel dat ik mijn motorfiets buiten de vaste wegbreng- en ophaaluren bij je af kon geven/op kon halen. Dat scheelde me weer een paar honderd extra kilometers over de doodsaaie A2.

    Groetjes en tot naar Corsica!

    Mirjam

    Beantwoorden
  30. Beste Marcel,
    Nogmaals hartelijk dank voor de tussenstop die je hebt gemaakt te Lille voor het lossen van onze twee motoren. Je hebt ons heel wat tijd doen winnen hierdoor, suppergeorganiseerd!!!
    tot binnenkort op een volgende reis!
    met vriendelijke groet,
    Raf

    Beantwoorden
  31. Hey Marcel,

    Bedankt voor alle goede zorgen in Portimao (en op de A66 😉
    Perfect geregeld zo, ik hoop snel weer met Santi op pad te gaan!

    Groetjes,
    Sander

    Beantwoorden
  32. Hoi Marcel, was een super leuk weekend! Alles perfect geregeld, zelfs koffie en koelkast in de pitbox. Ook gezellig een biertje in het hotel. Wil volgend jaar zeker weer!

    Bedankt voor de service en ga zo door met je bedrijf.

    Groetjes Leen.

    Beantwoorden
  33. Heej santi,

    Was een leuke tijd in portimao en alles uitstekend geregeld. Jammer van dat kleine smetje, maar ja volgend jaar weer beter. woensdag maag gips eraf en hopelijk blijkt alles na foto dan weer oke te zijn.

    Groeten Hans

    Beantwoorden
  34. Hey Santi (Marcel)
    Nog onwijs bedankt voor het motortransport
    van afgelopen maart (Aragon en Valencia)
    was een geweldige week
    thanks voor je hulp,
    service en het was lachen
    Volgend jaar zeker weer! Grtz

    Beantwoorden
  35. Hoi marcel,

    Bedankt voor de uitstekende service tijdens onze KNMV winterstage in Aragon en Valencia! Punctueel en super verzorgd voor een prijs waar je zelf natuurlijk niet voor kunt rijden. Absoluut tevreden. Bedankt, ook namens de jongens!

    groetjes Barry

    Beantwoorden
  36. Heej Marcel,

    afgelopen zaterdag weer de Triumph bij je opgehaald. Alles weer top geregeld voor een paar daagjes knallen in Cartagena! Pure luxe om zo van je diensten gebruik te maken, gaaf! Bedankt, en ongetwijfeld tot een volgende keer.

    Beantwoorden
  37. Ciao Santi, het is al weer een ruime maand geleden maar heb zojuist alle foto’s van Estoril en Portimao (begin okt 2012)nog weer eens even goed bekeken. Wat was dat een geweldige week!!! Weer was super, en zowel op als naast de baan echt genieten. Heb er geen spijt van om na die misser van twee jaar geleden (kletsnat Portimao) op herhaling te zijn gegaan. Bedankt voor al je goede zorgen en technische ondersteuning (achteras klusje 🙂 ) Tot de volgende keer.

    Leo van Nieuwennhuijzen
    MC Rijen Racing

    Beantwoorden
  38. Hoi Marcel, na Estoril en Porti Mao time to say thank you voor de goede tranporten, verse koffie ‘s-morgens en helemaal super de Ola koelkast in de pitbox. The Santiman did it again!
    Op naar 2013 en hopen dat de agenda’s weer in elkaar passen voor mooie race trips.
    Groeten uit Dongen!

    Beantwoorden
  39. Hallo Marcel,
    Na alle vrolijke feestdagen van december 2011 nu weer hoog tijd om de kalender voor 2012 te bekijken. Kwam daarbij ook de Dongens Doekati Tiem foto tegen op je site. Brabo’s onder elkaar zeggen we dan!
    Nu ff voor the business; iedereen die met “The Santiman” Marcel zijn bike laat vervoeren kan er verzekerd van zijn dat het materiaal door hem net zo goed behandeld wordt alsof het zijn eigen materialen betreft. Wat heeft die man een groot hart voor zijn klanten en service gevoel. Go Marcel go! Met de vlam in de pijp ook weer in 2012. Groeten van Michel & Hans

    Beantwoorden
  40. “Santiman” & Robert, you are the best! Thanks for reloading our bikes in Holland and transporting them to Jerez and Portimao.
    It was so much easier for us when we didn’t have worry about the bikes.

    Thanks for all the coffe 🙂
    Hope to see you again!

    The Swedish Team.

    Beantwoorden
  41. Santi

    Hartelijk dank voor de goede zorgen voor het motortransport! Super transport, Santi het is een super systeem om de moto te vervoeren! Makkelijk, veilig en snel voor het laden en ontladen! Super u en Robert te leren kennen! Kan al niet meer wachten tot volgend seizoen dat we weer kunnen knallen met Santi Transport!

    Tot snel!
    Hadou Michael

    Beantwoorden
  42. Hey “Santiman” (Marcel).
    Bedankt voor de goede service tijdens de circuitdagen in Jerez en Portimao, je transport met de kratten werkt perfect en is een hele mooie en goede manier van transport, ik ben zeer tevreden over de manier waarop je om gaat met de motoren en materiaal, het is een veilig en goed gevoel om de motoren met je mee te geven.
    Verder wil je je bedanken voor de nette en correcte afhandeling van zaken en goederen.
    En dan nog effe dit: het was weer een leuke ervaring en weer veel nieuwe leuke mensen leren kennen.
    Graag tot volgend seizoen ergens in europa op het circuit.

    Beantwoorden
  43. Dag Santi!!!!! We vonden het super je te leren kennen! Bedankt voor de schitterende service! You are THE man! We hopen je volgend jaar vééééél te zien op het circuit! Voor jou is er ALTIJD een plaats in onze box! Dikke zoen Elke

    Beantwoorden
    • Heej Santiman, lekker weertje daarzo. Ben stikjaloers dat ik er niet bij ben dit jaar.Doe de groeten aan Frank Eybis en de rest van die gezellige Belgen, ook Francis, Luc Duc en Ian enzo.
      Greetz, Apriliarry.

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.